Lastik

25-10-2022 10:59:44 tarihinde yayınlandı

Falken Araç Lastikleri

Falken araç lastiklerini, özelliklerini ve fiyatlarını sizin için inceledik.

Falken Araç Lastikleri

1983 yılından itibaren ürettiği yüksek ve ultra yüksek performans lastikleri ile Falken araç sahiplerinin güvenle yola devam etmesini sağlıyor. Dinamizm, performans ve zerafet anlamlarını ifade eden Falken marka ismi, isminin özelliklerini araç sahipleri için tasarladığı lastiklere de aktarıyor. 

 

Falken Araç Lastikleri Özellikleri Nelerdir?

Falken otomobil, 4X4/SUV, hafif ticari ve ağır vasıtalar için lastik üretimi yapar. Diğer lastik markaları gibi mevsimsel olarak da lastiklerini 3 ana başlığa ayırır. Yaz, kış ve 4 mevsim lastik türleri ile araç sahipleri tarafından her mevsim koşullarında tercih edilir. Japonya’da kurulan ve ülkemizde AKO Grup güvencesi ile lastik üretimi yapan ürün odaklı, kaliteli, yüksek performanslı Falken markası yüksek ve ultra yüksek performans lastikleri ile ön plana çıkar.  

 

Falken Dört Mevsim Araç Lastikleri

Falken dört mevsim lastikler mevsim geçişlerinin yumuşak, ılıman hava koşullarının hakim olduğu ve kış koşullarının zorlu geçmediği bölgelerde tercih edilen ve yılın üç yüz altmış beş günü kullanıma uygun olarak üretilen lastik türüdür. Falken Euroall Season lastiği ile kısa fren mesafesi, kolay yol tutuşu, sessiz ve konforlu sürüş deneyimi ile araç sahiplerine yılın tüm mevsimlerinde güvenliği ve konforu sunar.

 

Falken Yaz Lastikleri

Falken yaz lastikleri yapıldığı malzeme ve diş deseni ile yaz mevsimi şartlarına uyumlu, yüksek performanslı, direksiyon hakimiyeti yüksek ve konforlu sürüş deneyimi sunan lastiklerdir. Falken markası ürettiği Azenis, Ziex, Sincera, Wildpeak ve Landairart ürün aileleri ile araç sahiplerine yaz aylarında güvenle tercih edebilecekleri yaz lastikleri sunar. 

 

Falken Yaz Lastiği Fiyatları

Falken yaz lastiği fiyatları 900 TL ile 3500 TL arasındadır. Lastik fiyatları marka, mevsim türü ve ebat kriterlerine göre değişiklik gösterir. Falken yaz lastikleri diğer markalarla yaklaşık olarak aynı fiyattadır ve piyasanın ortalamasıdır.

 

Falken 205 55 r16 Yaz Lastiği

Popüler ebatlardan 205 55 r16 yaygın olarak Hyundai Elantra, i30, Honda Civic, Toyota Corrolla, Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta, Audi A3, BMW 1 serisi, Peugeot 308, Citroen C4, Renault Fluence ve Megan araçlara uygun ebattır.Falken 205 55 r16 ebatı için uygun yaz lastiği fiyatları 2022’de 1000 TL ile 1500 TL arasında değişiklik gösterir. 

 

Falken Kış Lastikleri

Kış mevsiminde soğuyan hava koşulları ile yol araç sahipleri için daha tehlikeli hale gelir. Bu yüzden de kış lastiği kullanımı zorlu kış koşullarının yaşandığı bölgelerde önemlidir. Buzlu zeminde maksimum çekiş gücü sağlayan özel sırt yapısı ve kauçuk yapısı ile Falken kış lastikleri araç sahiplerinin en çok tercih ettiği markalardan biridir. Falken Eurowinter ve Winter Peak ürün modelleri ile araç sahiplerine kış aylarında güvenilir sürüş deneyimi sunar.

 

Falken Kış Lastiği Fiyatları

Falken kış lastiği fiyatları 990 TL ile 3500 TL arasında değişiklik gösterir. Falken kış lastiği fiyatları diğer markalarda da olduğu gibi Falken yaz lastiği ve dört mevsim lastiklere göre fiyatı daha yüksektir. Bunun sebebi kauçuk yapısı, sırt deseni ve taban genişliği ile daha özel tasarlanmış ve üretilmiş olmasıdır.

 

Falken 205 55 r16 Kış Lastiği

Popüler ebatlardan 205 55 r16 yaygın olarak Hyundai Elantra, i30, Honda Civic, Toyota Corrolla, Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta, Audi A3, BMW 1 serisi, Peugeot 308, Citroen C4, Renault Fluence ve Megan araçlara uygun ebattır.Falken 205 55 r16 ebatı için uygun yaz lastiği fiyatları 2022’de 1200 TL ile 1600 TL arasında değişiklik gösterir.